Priligy Generiek 30, 60 mg apotheek prijzen in Netherlands

Prolongaties zijn medicijnen die het probleem van snelle ejaculatie oplossen, de kwaliteit van de geslachtsgemeenschap verbeteren, deze verlengen. In tegenstelling tot Viagra en andere erectiestimulerende middelen, genezen prolongaties erectiestoornissen niet, maar ze zorgen ervoor dat u een erectie langer kunt behouden. 

In onze online apotheek kunt u prolongaties kopen zonder recept, tegen een betaalbare prijs. We verkopen alleen producten van hoge kwaliteit, we garanderen de authenticiteit van langdurige medicijnen. Wees gerust, we houden uw online aankoop privé en veilig. Raadpleeg uw arts voordat u een product koopt en met de behandeling begint.

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60 x 10 pillen
45.36
€ 4.54 € 0 - Kopen
60 x 20 pillen
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 pillen Kopen
60 x 30 pillen
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 pillen Kopen
60 x 60 pillen
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 pillen Kopen
60 x 90 pillen
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 pillen Kopen
60 x 120 pillen
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 pillen Kopen
60 x 180 pillen
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 pillen Kopen

Voor wie Prolongaties zijn ontwikkeld

Een van de vormen van mannelijke seksuele impotentie is vroege ejaculatie. Voor patiënten met een dergelijk probleem bevelen artsen prolongaties aan, een van de meest populaire onder hen is Dapoxetine. Een generiek medicijn wordt getoond in het geval van:

 • snel begin van een orgasme, enkele minuten na het begin van geslachtsgemeenschap;
 • onvermogen om de ejaculatie onder controle te houden en het einde van de geslachtsgemeenschap uit te stellen;
 • onvermogen om snel te herstellen van een orgasme;
 • herhaalde ejaculatie met minimale seksuele stimulatie.

Een generieke prolongatie op basis van Dapoxetine verbetert de kwaliteit van seks en verlicht gevoelens van twijfel aan jezelf. Het product is niet verslavend, heeft geen invloed op de spermatogenese en heeft een mild effect op het lichaam.

Hoe de werkzame stof van prolongeren werkt De werkzame stof van

prolongeren is Dapoxetine. De werking van Dapoxetine is gericht op het verminderen van de gevoeligheid van de receptoren en het verlengen van de geslachtsgemeenschap. 

Generiek is een serotonineheropnameremmer. Dapoxetine in een prolongatie beïnvloedt bepaalde delen van de hersenen, corrigeert de functie van de receptoren van het sympathische zenuwstelsel, die signalen sturen over het begin van een orgasme. Door remming treedt er geen vroege ejaculatie op, de geslachtsgemeenschap wordt 3-4 keer langer.

Informatie voor aanvang van de kuur

Prolongaties  treden één uur na inname in werking en blijven vijf uur actief. Daarom is de optimale gebruikstijd 60 minuten vóór de verwachte intimiteit. Prolongeren mogen niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen. Dagelijks gebruik van Dapoxetine wordt niet aanbevolen. Het moet worden gebruikt op dagen dat geen geslachtsgemeenschap wordt verwacht. 

Wat u nog meer moet weten voordat uinneemt,

Dapoxetine Is een geneesmiddel en mag alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts. De specialist kan de aanwezigheid van contra-indicaties voor de generieke geneesmiddelen bij de patiënt uitsluiten en de juiste individuele dosering van een specifieke generiek voorschrijven. Schrijf Verlengers met Dapoxetine niet voor aan mannen bij wie de volgende diagnose is gesteld:

 • hart- en vaatziekten;
 • verminderde lever- of nierfunctie;
 • epilepsie;
 • psychische aandoening;
 • maagzweer.

Schrijf Dapoxetine niet voor aan patiënten bij wie een pacemaker is geïnstalleerd. De prolongation is gecontra-indiceerd in geval van allergie voor een van de componenten. Generiek Dapoxetine is onverenigbaar met sommige andere geneesmiddelen.

Dosering van het medicijn

Het dagtarief is 60 milligram Dapoxetine. Om te beginnen kan de arts een dosering van 30 milligram voorschrijven. Als het het gewenste resultaat geeft, stap dan niet over naar een dosering van 60 milligram. De maximale dosis Dapoxetine in de prolongatie is 90 milligram, het wordt voorgeschreven als een kleinere hoeveelheid van het geneesmiddel niet het verwachte effect geeft en op voorwaarde dat de patiënt geen bijwerkingen heeft op het generieke geneesmiddel.

Interactie met geneesmiddelen en huishoudelijke geneesmiddelen

Dapoxetine en alcohol mogen niet worden gecombineerd. Alcohol vermindert de effectiviteit van het generieke geneesmiddel met Dapoxetine en verhoogt de kans op bijwerkingen. Het combineren van de prolongation met andere medicijnen is alleen mogelijk met toestemming van de therapeut. Dapoxetine heeft een wisselwerking met sommige medicijnen, dus vertel het uw arts als u het volgende gebruikt:

 • serotonineheropnameremmers;
 • antidepressiva;
 • thioridazine;
 • remmers van CYP3A4;
 • monoamine oxidase remmers.

Een volledige lijst van geneesmiddelen die niet gecombineerd kunnen worden met Dapoxetine in de prolongation vindt u in de gebruiksaanwijzing van het geneesmiddel of van uw arts.

Wat zijn de contra-indicaties

Prolongatie (Dapoxetine) wordt niet gebruikt in geval van een allergische reactie op de werkzame stof en individuele intolerantie voor hulp ingrediënten. Generiek is gecontra-indiceerd voor:

 • vrouwen;
 • jongens onder de 18;
 • oudere mannen.

Bijwerkingen van Dapoxetine kunnen een negatieve invloed hebben op het autorijden. Verlengers moeten met voorzichtigheid worden gebruikt bij mannen die mogelijk gevaarlijke activiteiten ondernemen die aandacht en een snelle psychomotorische reactie vereisen.

Duizeligheid, slaperigheid, lage bloeddruk en andere bijwerkingen van Dapoxetine in generieke vorm kunnen een negatief effect hebben op het rijden. Dapoxetine moet met voorzichtigheid worden gebruikt door mensen die zich bezighouden met potentieel gevaarlijke activiteiten, autorijden of andere technische apparatuur bedienen.

Opgesloten bijwerkingen Bij het

gebruik van prolongeren moet u er rekening mee houden dat deze bijwerkingen kunnen veroorzaken. Meestal worden patiënten geconfronteerd met dergelijke negatieve symptomen:

 • hartritmestoornissen;
 • hypotensie;
 • opvliegers in het gezicht;
 • duizeligheid en hoofdpijn;
 • apathie, slaperigheid;
 • dyspnoe;
 • rugpijn en spierpijn;
 • misselijkheid;
 • buikpijn;
 • verstopte neus.

Mannen die deze bijwerkingen ervaren, moeten stoppen met het gebruik van de prolonger en een arts raadplegen.

Overdosering en manieren om de situatie te corrigeren

Er zijn nog geen gevallen van overdosering van Dapoxetine geregistreerd. Theoretisch manifesteert een overdosis zich door symptomen van intoxicatie en vereist symptomatische behandeling onder toezicht van een arts. 

Opslag van de stof Het

is noodzakelijk om het medicijn op een droge plaats te bewaren, buiten het bereik van kinderen, bij temperaturen tot 30 graden. Neem geen pillen meer in na de vervaldatum die op de verpakking staat.

Aansprakelijkheid De

informatie op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden en vervangt geen professioneel advies van een specialist. Praat met uw arts voordat u online en zonder recept koopt. De toedieningsplaats is niet verantwoordelijk voor het optreden van bijwerkingen en negatieve gevolgen voor de gezondheid die zijn ontstaan ​​door zelfmedicatie met een prolongatie met Dapoxetine.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop