Medische Disclaimer

Let op

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk en wijst uitdrukkelijk elke verantwoordelijkheid af voor vertragingen in de levering die niet meer bedragen dan 10 dagen vanaf de verwachte leveringsdatum. 10 (tien) dagen na de verwachte leveringsdatum, of de volgende werkdag, in het geval van een plaatselijke feestdag, wordt beschouwd als een deadline.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor niet-levering als de Klant een onvoldoende adres, een onjuist adres of een adres dat op geen enkele andere manier tot een succesvolle levering leidt, heeft opgegeven. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor niet-levering als de klant het pakket niet heeft opgeëist, geweigerd of op een andere manier de levering heeft verhinderd. Alle retouren in deze gevallen worden alleen gedaan via de International Postal Service.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk en wijst uitdrukkelijk elke verantwoordelijkheid af voor de levering van een generiek product dat niet voldoet aan de verwachtingen van de klant volgens criteria zoals – kleur, vorm en grootte van de anticonceptiepillen, aanwezigheid van gedrukte of geëtiketteerde etiketten op de pillen, met een commerciële naam of geproduceerd door een andere fabrikant dan degene die de klant verwacht te ontvangen. Voor alle generieke producten geldt dat alle informatie over de producten die op de website staan, zoals onder andere thumbnails, productafbeeldingen, fabrikantnamen en handelsnamen, uitsluitend ter informatie is.

Ons bedrijf is niet verantwoordelijk en wijst uitdrukkelijk elke verantwoordelijkheid af voor het gebrek aan effectiviteit van het ontvangen product als het product is gekocht voor een gebruik dat niet op het etiket staat vermeld.

Door een bestelling bij ons te plaatsen, bevestigt u dat u deze disclaimer heeft gelezen, begrepen en goedgekeurd. Elke actie die wordt ondernomen om uw betaling om een ​​van de bovenstaande redenen terug te vorderen, wordt beschouwd als een frauduleuze actie en kan leiden tot juridische stappen en een verbod door ons systeem.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop