Terugstuurbeleid

Annuleringsbeleid voor bestellingen

Laat ons weten dat we ALLEEN annuleringen van bestellingen binnen 24 uur na uw bestelling accepteren. Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons ondersteuningsteam (Contact opnemen) en hen op de hoogte stellen van uw beslissing. Als u na 24 uur contact met ons opneemt, worden er geen bestellingen verwerkt.

Zorg ervoor dat u een geldig afleveradres op het bestelformulier invoert, we raden u aan de opmerkingen te controleren voordat u uw bestelling verzendt. Alle fouten kunnen leiden tot niet-levering van de bestelde producten. Als je merkt dat de adresnotities onjuist zijn ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de kwestie te melden (Contact).

Restitutiebeleid

De medicijnen die wij aanbieden zijn over het algemeen gelijkwaardig aan merkgeneesmiddelen. We garanderen dat ze chemisch hetzelfde zijn en dat ze dezelfde medicinale werking hebben.

Als u niet tevreden bent met het effect van onze medicijnen, neem dan contact met ons op om u te informeren over het probleem. We zullen je het retouradres verstrekken en zodra het product door onze retourafdeling is ontvangen, beginnen we met het terugbetalingsproces.

Voordat u contact met ons opneemt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste dosering van de producten neemt en de gebruiksaanwijzing volgt. Houd er rekening mee dat de effecten kunnen worden vertraagd door vet en alcoholisch voedsel dat u vóór de tablet inneemt.

Als het product niet op tijd wordt geleverd (levering duurt 10 tot 21 dagen, er kan een extra vertraging van tien dagen zijn voor douane-inspectie), kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam (Contact opnemen) om een ​​terugbetaling te krijgen. De betaling wordt teruggestort op uw creditcard. De terugbetalingsprocedure duurt meestal 5 tot 7 werkdagen, daarna wordt de terugbetaling op het creditcardoverzicht gedaan.

Vanwege de specifieke aard van de producten accepteren wij geen retourzendingen. Niemand kan de naleving van de opslagvoorwaarden tijdens het transport van de bestelling garanderen, dus we kunnen ze niet accepteren, zelfs als het pakket gesloten blijft.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop