Voorwaarden en Condities

Annuleringsbeleid voor bestellingen

Laat ons weten dat we ALLEEN annuleringen van bestellingen binnen 24 uur na uw bestelling accepteren. Als u uw bestelling wilt annuleren, dient u contact op te nemen met onze Algemene informatie

. Lees de gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u de website gebruikt. Door gebruik te maken van de website gaat de gebruiker akkoord met de hier uiteengezette gebruiksvoorwaarden. Als je dat niet wilt, kun je de site gewoon verlaten.

Wij behouden ons het recht voor om de algemene voorwaarden te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen zonder u hiervan uitdrukkelijk op de hoogte te stellen. Om deze reden dient u, alvorens gebruik te maken van onze diensten, altijd de hier vermelde gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen.

Gebruik van onze website Op

alle inhoud van deze website rust copyright. Uiteraard is het mogelijk om de inhoud van de website af te drukken, mits voor persoonlijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Bovendien heeft de gebruiker niet het recht om de inhoud te wijzigen of de copyrightvermeldingen te verwijderen. Dergelijke afdrukken kunnen digitaal of fysiek worden gemaakt. Het is echter niet toegestaan ​​om informatie, producten of diensten die op deze site worden aangeboden te verspreiden, door te geven, in welke vorm dan ook te verveelvoudigen, door te geven of te verkopen. Elk ander gebruik van de inhoud op onze website is verboden, behalve met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Opmerkingen over informatie

Onze website bevat waardevolle informatie over verschillende medische problemen. Deze kunnen echter nooit een bezoek aan uw arts of andere zorgverlener vervangen. Evenmin is een diagnose op basis van gepubliceerde informatie toegestaan. Alvorens medicijnen te nemen of de dosis te veranderen, moet een grondig onderzoek worden gedaan. Lees ook aandachtig de bijsluiter van het medicijn.

We behouden ons ook het recht voor om kleine wijzigingen aan te brengen, bijvoorbeeld B. typografische fouten of andere onnauwkeurigheden, die te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving op onze website kunnen worden gecorrigeerd. Wij zijn evenmin verantwoordelijk voor dergelijke fouten. Alle informatie kan op elk moment en zonder kennisgeving worden gewijzigd. Dit geldt ook voor prijzen en de beschikbaarheid van producten en diensten.

Intellectueel eigendom / Copyright Op

al het materiaal op deze website rust copyright en is ons intellectueel eigendom. U kunt het voor persoonlijk gebruik gebruiken en bewaren. De gebruiker verklaart echter niet bereid te zijn het materiaal te publiceren, niet te verzenden of op een andere manier te gebruiken. Dit geldt met name voor gebruik met een andere website, online aanwezigheid of ander medium, zowel in digitale als fysieke vorm. Als u de informatie op de website op deze manier wilt gebruiken, heeft u onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming nodig.

Toegankelijkheid

van de website De inhoud van deze website wordt aan u ter beschikking gesteld om u in staat te stellen meer te weten te komen over onze producten en diensten. Toegang tot of gebruik van de website voor andere doeleinden is niet toegestaan. Onze service is in de regel 24/7 beschikbaar voor onze gebruikers, dit geldt ook voor het holidays.support-team per telefoon of e-mail (Contacteer ons) en laat hen uw beslissing weten. Als u na 24 uur contact met ons opneemt, worden er geen bestellingen verwerkt.

Zorg ervoor dat u een geldig afleveradres op het bestelformulier invoert, we raden u aan de opmerkingen te controleren voordat u uw bestelling verzendt. Alle fouten kunnen leiden tot niet-levering van de bestelde producten. Als je merkt dat de adresnotities onjuist zijn ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om de kwestie te melden (Contact).

Terugbetalingsbeleid De

medicijnen die wij aanbieden zijn over het algemeen gelijkwaardig aan hun merknaam tegenhangers. We garanderen dat ze chemisch hetzelfde zijn en dat ze dezelfde medicinale werking hebben.

Als u niet tevreden bent met het effect van onze medicijnen, neem dan contact met ons op om u te informeren over het probleem. We zullen je het retouradres verstrekken en zodra het product door onze retourafdeling is ontvangen, beginnen we met het terugbetalingsproces.

Voordat u contact met ons opneemt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste dosering van de producten neemt en de gebruiksaanwijzing volgt. Houd er rekening mee dat de effecten kunnen worden vertraagd door vet en alcoholisch voedsel dat u vóór de tablet inneemt.

Als het product niet op tijd wordt geleverd (levering duurt 10 tot 21 dagen, er kan een extra vertraging van tien dagen zijn voor douane-inspectie), kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam (Contact opnemen) om een ​​terugbetaling te krijgen. De betaling wordt teruggestort op uw creditcard. De terugbetalingsprocedure duurt meestal 5 tot 7 werkdagen, daarna wordt de terugbetaling op het creditcardoverzicht gedaan.

Vanwege de specifieke aard van de producten accepteren wij geen retourzendingen. Niemand kan de naleving van de opslagvoorwaarden tijdens het transport van de bestelling garanderen, dus we kunnen ze niet accepteren, zelfs als het pakket gesloten blijft.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop